Sunday, June 9, 2013

Mak beruang mengendap tengok anaknya macam kena culik

Pada suatu hari sedang aku berjalan-jalan di dalam hutan mencari harta karun yang tertanam beribu ratus tahun dahulu di sebuah negara bersempadan dengan Colorado. Aku terlihat seorang lelaki yang bekerja sebagai tukang kayu telah memegang sesuatu di tangannya dan telah menarik minat aku untuk mengambil gambar.

Ceewah.. konon je buat cerita camtu.. bagi gempak sikit.. hehehe.. aku terjumpa gambar ni dalam internet jadi aku buat sebagai bahan cerita aku dalam blog kali ini.

 
Kelakar je tengok gambar ni. Entah apa jadi la kat pakcik tu. Muka mak bear tu yang tak tahan tu. Merenung tajam pada penculik yang langsung tak perasaan dia kena hendap. Aku rasa pakcik ni dah arwah lepas gambar ni ditangkap. Sekali cakar je kat belakang pakcik tu terus hembus nafas yang terakhir. Tak pun mak bear tu bukak mulut luas-luas terus je ngap sekali kepala pakcik tu. Hehehe..
 
Jom kita selamatkan pakcik ni dari diterkam dengan mak bear dan pakcik tu dapat pulang dengan menekan butang like ni ya https://www.facebook.com/Onlineruncitshopping
 
Post a Comment

Followers