Movie Trailer Kick-Ass 2

Kick-Ass, Hit Girl and Red Mist return for the follow-up to 2010's irreverent global hit: Kick-Ass 2. After Kick-Ass' (Aaron Taylor-Johnson) insane bravery inspires a new wave of self-made masked crusaders, led by the badass Colonel Stars and Stripes (Jim Carrey), our hero joins them on patrol. When these amateur superheroes are hunted down by Red Mist (Christopher Mintz-Plasse)

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

Saturday, June 29, 2013

BlackBerry Z10 16GB Black

Product Description of BlackBerry Z10 16GB Black

What's in the Box:

  • 1 x Blackberry Z10
  • 1 x Battery
  • 1 x Power adapter
  • 1 x Stereo headset
  • 1 x USB cable
  • 1 x User manual
Price : RM2299
Contact : 0163106235 -irsan
While stock available
Introducing a completely new way to use your smartphone! A new experience where features and apps work together seamlessly and share your train of thought to help you complete tasks faster and with ease. Discover BlackBerry Z10; designed to keep you moving.

Work vs. Personal

Use your BlackBerry Z10 smartphone for work, and access email, apps and documents without compromising your personal content. BlackBerry Balance keeps your personal information separate and private from your work data. Switch between your profiles with one simple gesture.


BlackBerry Remember!

Managing a busy project? Planning this weekend's party? The BlackBerry Z10 has the tools you need to get things done on the move. Group relevant photos, lists, messages and web links into one place with BlackBerry Remember – then sync tasks with your Microsoft Outlook calendar. Plus, with Documents To Go and Adobe Reader built in, you can update spreadsheets, documents and presentations on the move.



Locked and Safe

You don’t want to worry about whether your stuff is safe. BlackBerry is famous for ensuring your messages, photos, apps and content stay private. Plus, with built-in features like BlackBerry Protect, a lost or stolen smartphone doesn’t have to be the end of the world. You can simply lock or wipe your smartphone remotely so your data can’t be accessed.

Stunning Views

See the world in stunning detail with the all-touch BlackBerry Z10. Photos, videos, websites and apps all come alive on the large 4.2" touchscreen. With its razor-sharp 365 ppi display and new, thinner screen design, whatever you’re doing, you’ll enjoy a highly responsive and precise experience.






Specifications of BlackBerry Z10 16GB Black

SKU
BL630EL62QDLANMY-146603
ModelBlackberry Z10
Size (L x W x H)6.5 x 0.9 x 13cm
Weight0.137kg
ColorBlack
Display Size (inch)4.2
CPU Speed (GHz)1.50
Megapixels8.0
Operating SystemBlackberry OS
Battery Type1800mAH removable battery
Standby time: Up to 13h
Talk time: Up to 10h (3G)
Uses & PropertiesBlackBerry hub
Better software keyboard
Highly efficient browsers rendering both mobile-optimized and full-HTML web sites
Able to screen share with other BB10 devices via BlackBerry Messenger
Graphic ChipsetPowerVR SGX 544
Network4G
WiFi 802.11 a/b/g/n, dual band
Bluetooth v4.0 with A2DP, LE
CPU ModelDual-core 1.5 GHz Krait
SIM card typeMicro SIM
Warranty Period1 Year
Warranty TypeLocal Manufacturer Warranty
Input TypeTouchscreen
OS (Specific)10, upgradable to 10.1
Display Features1280 x 768 resolution, at 356 ppi
24-bit color depth

Monday, June 24, 2013

HTC Windows Phone 8S 4GB Red

Product Description of HTC Windows Phone 8S 4GB Red

What's in the Box:

  • 1 x HTC 8s Windows Phone
  • 1 x Travel Adaptor
  • 1 x Headphones
  • 1 x USB Cable
  • 1 x User Manual
    • 4.0" screen
    • Windows 8
    • 5MP camera
    • 4GB internal / 512MB RAM
    • Qualcomm S4 Dual-core Processor 1GHz
    • WiFi + Bluetooth 3.1
    • microSD support up to 16GB
    1 Year Local Manufacturer Warranty
    Price : RM999
    Contact : 0163106235 -irsan
    While stock available
    • Delivered in: 1-7 working days
    Buy here : HTC Windows Phone 8s 4gb
The smartphone to match your life at work and play. The HTC 8s unique design immediately sets you apart in a sea of smartphones with playful, brightly coloured devices that look as if they’ve been dipped in a bucket of paint. Even better…enjoy a strong, long-lasting battery via the powerful dual-core performance.

Bold Colours

This smartphone stands apart with its eye-catching, bright, playful original look and its bold colour accent that looks as if it’s been dipped in a paint pot. Pair that with the cool, clean coordinated design of Live Tiles and you have a device that rivals the other competitors out there.




Studio Quality Audio

Don’t just listen to your musicThe smartphone to match your life at work and play. The HTC 8s unique design immediately sets you apart in a sea of smartphones with playful, brightly coloured devices that look as if they’ve been dipped in a bucket of paint. Even better…enjoy a strong, long-lasting battery via the powerful dual-core performance.




Bold Colours

This smartphone stands apart with its eye-catching, bright, playful original look and its bold colour accent that looks as if it’s been dipped in a paint pot. Pair that with the cool, clean coordinated design of Live Tiles and you have a device that rivals the other competitors out there.




Studio Quality Audio

Don’t just listen to your music, with Beats Audio™ built-in, you can feel the music running through you. Besides that, Beats Audio provides you with deeper base, crisper vocals and detailed high notes for music, games, movies and videos. Lose yourself in the music and games you love with Xbox Gaming and Xbox Music, where you have access to more than 17 million tracks.





For the Photographer in You

Capture amazing pictures with the HTC 8s. Now with a physical camera button, accessible even from the lock screen, it lets you instantly point, shoot and share images from the 5mp, 720p autoflash camera. Create inspiring, original photos with the built-in lenses and show those images on the large, vibrant 4” display. Access and backup your pictures and videos quick and easy now thanks to the 7GB SkyDrive account.










Specifications of HTC Windows Phone 8S 4GB Red

SKU
HT964ELAJBKOANMY-447570
Size (L x W x H)6.3 x 1.2 x 12
Weight113g
ColorRed
Display Size (inch)4.0
Capacity (GB)4
CPU Speed (GHz)1.00
Number of CPUs1
Megapixels5.0
Operating SystemWindows Phone OS
Battery TypeNon-removable Li-Po 1700 mAh battery
Uses & PropertiesBeats Audio sound enhancement
Geo-tagging
touch focus
face detection
Graphic ChipsetAdreno 305
NetworkGSM 850 / 900 / 1800 / 1900
HSDPA 900 / 2100
CPU ModelQualcomm Snapdragon S4 Dual-core Krait
SIM card typeMicro SIM
Warranty Period1 Year
Warranty TypeLocal Manufacturer Warranty
Input TypeTouchscreen
OS (Specific)8
Display FeaturesS-LCD Capacitive Touchscreen

Sunday, June 9, 2013

Mak beruang mengendap tengok anaknya macam kena culik

Pada suatu hari sedang aku berjalan-jalan di dalam hutan mencari harta karun yang tertanam beribu ratus tahun dahulu di sebuah negara bersempadan dengan Colorado. Aku terlihat seorang lelaki yang bekerja sebagai tukang kayu telah memegang sesuatu di tangannya dan telah menarik minat aku untuk mengambil gambar.

Ceewah.. konon je buat cerita camtu.. bagi gempak sikit.. hehehe.. aku terjumpa gambar ni dalam internet jadi aku buat sebagai bahan cerita aku dalam blog kali ini.

 
Kelakar je tengok gambar ni. Entah apa jadi la kat pakcik tu. Muka mak bear tu yang tak tahan tu. Merenung tajam pada penculik yang langsung tak perasaan dia kena hendap. Aku rasa pakcik ni dah arwah lepas gambar ni ditangkap. Sekali cakar je kat belakang pakcik tu terus hembus nafas yang terakhir. Tak pun mak bear tu bukak mulut luas-luas terus je ngap sekali kepala pakcik tu. Hehehe..
 
Jom kita selamatkan pakcik ni dari diterkam dengan mak bear dan pakcik tu dapat pulang dengan menekan butang like ni ya https://www.facebook.com/Onlineruncitshopping
 

Monday, June 3, 2013

gambar seksi arnold masa muda

This is my tongue, agaknya tu la yang dia nak bagitau kat kawan-kawan dia.. hahaha.. kelakar pulak aku tengok gambar lama arnold ni.. dengan badan yang macam tu memang semua perempuan suka. aku pun berangan jugak nak badan macam arnold susah nak eja ni. hehehe.. neway.. kalau
kite tak mampu nak badan macam arnold yang penting kita pandai jaga kesihatan.. makan kena jaga.. jangan main bedal je..
 
 
jadi aku nk rekemen satu produk kesihatanlah. bukan makna kata aku suh join MLM ke. Tapi produk ni disyorkan oleh doktor sendiri iaitu doktor pakar jantung yang saya kenal. di iktiraf plak oleh farmasi. Nama produk ni ialah glorious dari kels international.. dengan yakin aku pun beli la terus 3 kotak. Balik kampung terus bagi mak makan sebab mak kena minor strok.. bapak pun tumpang la makan sekali sebab bapak ada masalah urat. Maklumlah, sakit orang tua. Sebagai anak ni , kena la jaga sebaik mungkin selagi dorang masih hidup..
 
Apa yang besh makan produk ni. 2 minggu je mak makan terus sihat.. siap mak talipon lagi dia bagitau yang dia dah boleh bercakap.. mak kene minor strok sampai lidah dia keras.. tapi nasib baik la lidah je.. sejak tu mak dah boleh berjalan pastu siap pegi kebun sawit lagi.. sangat hepi lah masa tu mak dah sembuh dan sihat. Bapak plak sakit sendinya dah hilang..
 
Dengan otomatiknya mak saya terus jadi ahli dan daftar sbagai mobile stokis. Dasyat penangan produk ni. Mak pun dengan semangatnya terus rekemen pada jiran tetangga. Alhamdulillah, rezeki mak ramai yang beli.
 
Produk ni amat sesuai orang yang ada penyakit kulit, darah tinggi, strok, kencing manis, batu karang, batu dalam hempedu. Jadi kalau ada yang berminat boleh la hubungi saya ya.
Harga untuk produk Glorious ni RM260 termasuk pos dan keahlian. Sekarang ni ada promotion beli 3 kotak dapat rebate sebanyak RM205. Kemudian disebabkan kita dah jadi ahli belian berikutnya cuma RM125 sahaja. Kalau nak tahu bahan apa yang ada dalam Glorious ni boleh lah tengok kat link ini -> http://bm.kelsinternational.com/glorious/
 
Pastu kalau rasa berminat nak cuba beli sekotak ke atau 3 kotak boleh la buat belian kat sini -> http://www.onlineruncitshopping.com.my/_item?item_id=043001 
 
Sebarang pertanyaan bolehlah terus hubungi saya di no ini -> 0163106235 Mohd Irsan
 

Followers