Monday, June 3, 2013

gambar seksi arnold masa muda

This is my tongue, agaknya tu la yang dia nak bagitau kat kawan-kawan dia.. hahaha.. kelakar pulak aku tengok gambar lama arnold ni.. dengan badan yang macam tu memang semua perempuan suka. aku pun berangan jugak nak badan macam arnold susah nak eja ni. hehehe.. neway.. kalau
kite tak mampu nak badan macam arnold yang penting kita pandai jaga kesihatan.. makan kena jaga.. jangan main bedal je..
 
 
jadi aku nk rekemen satu produk kesihatanlah. bukan makna kata aku suh join MLM ke. Tapi produk ni disyorkan oleh doktor sendiri iaitu doktor pakar jantung yang saya kenal. di iktiraf plak oleh farmasi. Nama produk ni ialah glorious dari kels international.. dengan yakin aku pun beli la terus 3 kotak. Balik kampung terus bagi mak makan sebab mak kena minor strok.. bapak pun tumpang la makan sekali sebab bapak ada masalah urat. Maklumlah, sakit orang tua. Sebagai anak ni , kena la jaga sebaik mungkin selagi dorang masih hidup..
 
Apa yang besh makan produk ni. 2 minggu je mak makan terus sihat.. siap mak talipon lagi dia bagitau yang dia dah boleh bercakap.. mak kene minor strok sampai lidah dia keras.. tapi nasib baik la lidah je.. sejak tu mak dah boleh berjalan pastu siap pegi kebun sawit lagi.. sangat hepi lah masa tu mak dah sembuh dan sihat. Bapak plak sakit sendinya dah hilang..
 
Dengan otomatiknya mak saya terus jadi ahli dan daftar sbagai mobile stokis. Dasyat penangan produk ni. Mak pun dengan semangatnya terus rekemen pada jiran tetangga. Alhamdulillah, rezeki mak ramai yang beli.
 
Produk ni amat sesuai orang yang ada penyakit kulit, darah tinggi, strok, kencing manis, batu karang, batu dalam hempedu. Jadi kalau ada yang berminat boleh la hubungi saya ya.
Harga untuk produk Glorious ni RM260 termasuk pos dan keahlian. Sekarang ni ada promotion beli 3 kotak dapat rebate sebanyak RM205. Kemudian disebabkan kita dah jadi ahli belian berikutnya cuma RM125 sahaja. Kalau nak tahu bahan apa yang ada dalam Glorious ni boleh lah tengok kat link ini -> http://bm.kelsinternational.com/glorious/
 
Pastu kalau rasa berminat nak cuba beli sekotak ke atau 3 kotak boleh la buat belian kat sini -> http://www.onlineruncitshopping.com.my/_item?item_id=043001 
 
Sebarang pertanyaan bolehlah terus hubungi saya di no ini -> 0163106235 Mohd Irsan
 

Post a Comment

Followers