Wednesday, September 26, 2012

Israel ranking tertinggi no 3 selepas malaysia dengan US. Ape dah berlaku ni?




kucindacat

aku pun tak tau la cmne diaorang tu gemar tengok blog aku ni. 
macam ada yang tak kena pun ada. 
mesti ada sesuatu di sebalik ini semua.
kalau boleh padam dengan pemadam getah dah lama aku buat.
aku memang setting worldwide blog aku ni tapi tak ada la dalam pikiran aku 
orang2 israel pun suka tengok.
habis la aku macam ni. 
aku harap tak ada ape la yang berlaku kat aku. huu..
agaknya ape la yang diaorang suka tengok blog aku ni kan??
engkau orang ada kena macam aku jugak ke?
kalau ada camne nk buang eh?
kalau sape2 ada idea tu boleh la bagi cadangan. 
terima kasih. jumpa lagi.
miaw
Post a Comment

Followers